Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"a többit már csak egy kis seddel vagy awk-kal ki lehet szedni. ha a hozzá tartozó számok egyenlőek, akkor az url-ben levő azonosítót kell letárolni.
értelemszerűen az azonosítót, mint ciklusváltozót kezelve le lehet nyalni a komplett adatbázist. (most nem tekintem, hogy ezért lelőnek)
ha ezt a kérdéskört bedobod a nagy shell script topicban, negyed óra alatt összedobják neked a komplett megoldást
"
De az ugye lejött ebből neked is, aki az eredeti kijelentést tetted, hogy itt már nem csak wgettel oldod meg az érdemi problémát, hanem scripteléssel?
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
Ha már scriptelsz, akkor már mást is csinálsz, picit bonyolódik a helyzet, ez teljesen nyilvánvaló volt, hogy scriptelés nélkül nem fogod megoldani, direkt ezért kérdeztem vissza...
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az ajánlott library. Mindegy, úgyse nekem kell, csak mint korábban említettem, azért igencsak szeretsz vitatkozni, néha feleslegesen is, mint a jelen esetben.
Természetesen a scriptelős megoldás is teljesen jó, sőt, a scriptelésnek pont az az előnye, hogy gyorsan neki lehet esni a probléma érdemi megoldásának; például az általad leírt módszer jó lehet, de nyilván egy C# library sem megvetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az