Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Mármint alapvető hibákat tartalmaz, vagy rossz a stílusa? Csak azért kérdezem, mert már máskor is láttam belinkelve ezt az anyagot gyors anyag-áttekintés gyanánt kezdőknek/érdeklődőknek (akik gyorsan meg akarják érteni), de beleolvasni még eddig mindig lusta voltam.
De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.Most amúgy gyorsan beleugrottam a közepébe, és kíváncsi lennék, hogy a "Nincs semmi értelme újra meg újra felfedezni a spanyolviaszkot." mondatot rendkívül viccesnek szánta (én legalábbis nem tudom, mi az a "viaszk"
De ha ez poén, akkor annak elég szar
), vagy pedig elkúrta.
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen SSD-t vegyek?
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.
De ha ez poén, akkor annak elég szar
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)