- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- ZIDOO médialejátszók
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #7252 üzenetére
"Hol itt egy moderátor, aki bele tud írni az összefoglalóba?"
Itt:
http://logout.hu/tema/moderatort_keresek_a_forumhoz/friss.html"Az összefoglalót olvassa egyáltalán valaki?
"
Igen, főleg olyan, aki még nem járt a topicban, nem olvasta az összefoglalót (tehát új neki, én is elolvastam nemrég, hogy mik szerepelnek benne, mert láttam, hogy valaki update-elte, és bizony találtam butaságokat, csak nem volt még időm javíttatni), kezdő, stb. Van értelme abszolúte.
Viszont most, hogy beszélünk róla, felfedeztem egy hibát, amit gondolom majd a Logout megújításával javítanak, hogy Logouton nincs ilyen kis lenyíló az összefoglalóhoz, mint Prohardveren: [link] (ld. "Összefoglaló kinyitása"), Logouton csak ilyen: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest