Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
husztiimi
üzenetére
> Ha meg át lesznek téve, akkor majd megmérjük, hogy mi legideálisabb inputtól függő választás? openMP + GPU? MPI + GPU? MPI + openMP + GPU
Ezeket szerintem ki lehet számolni, következik a feladat struktúrájából. Például belefér-e a mátrix a GPU memóriájába? Ha igen, mennyi idő megcsinálni vs mennyi idő 1) feltölteni 2) odavinni a node-ra? Ha jól láttam, 200 gbps interkonnekt van, azért az nem nagyon gyors (késleltetést nem tudom). Szóval én először biztos csinálnék papíron egy esztimaciot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
husztiimi
üzenetére
Ezért mondtam, hogy én ránéznék az authorlistákra. Nekem is volt, hogy egy PhD thesisből vagy egy régi repoból kellett visszafejteni mit csináltak, de még mindig egyszerűbb, mint ilyen szinten belemászni az optimizációba.
Egyébként adott esetben megpróbálni felvenni a kapcsolatot az authorokkal is működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Monitor hiba topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Suzuki topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő