- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
husztiimi #20810 üzenetére
> Ha meg át lesznek téve, akkor majd megmérjük, hogy mi legideálisabb inputtól függő választás? openMP + GPU? MPI + GPU? MPI + openMP + GPU
Ezeket szerintem ki lehet számolni, következik a feladat struktúrájából. Például belefér-e a mátrix a GPU memóriájába? Ha igen, mennyi idő megcsinálni vs mennyi idő 1) feltölteni 2) odavinni a node-ra? Ha jól láttam, 200 gbps interkonnekt van, azért az nem nagyon gyors (késleltetést nem tudom). Szóval én először biztos csinálnék papíron egy esztimaciot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
husztiimi #20810 üzenetére
Ezért mondtam, hogy én ránéznék az authorlistákra. Nekem is volt, hogy egy PhD thesisből vagy egy régi repoból kellett visszafejteni mit csináltak, de még mindig egyszerűbb, mint ilyen szinten belemászni az optimizációba.
Egyébként adott esetben megpróbálni felvenni a kapcsolatot az authorokkal is működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest