Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Tovabbra is:
Ez egy anonim forum. Nem programozot adok-veszek. Ha az lenne a cel, akkor el lehetne varni referenciat. De ez egy egyszeru beszelgetos topic egy anonim forumon belul. Ha az ember publikusan akarja mutogatni magat valamilyen forumon, megteheti. Arra van a Facebook, LinkedIn, Twitter, stb.
Ha valaki egy anonim forumon belul mindenaron emberek nyilvanos adatait probalja kikenyszeriteni, akkor annak elegge rosszindulatu adathalaszat szaga lesz. -
válasz
pmonitor
üzenetére
Nem tudom, hogy vagy a villanyszerelőkkel, de nekem pl egyik se mutatta meg azokat a házakat, amiket ő kábelezett, se az autószerelő nem mutatta meg a munkáit, amiket pl a múlt héten javított meg. Mondjuk nekem egy "Béla és társa Bt." se mond sokkal többet, mint az hogy "bferi"...
Továbbra is, ez nem egy programozó-közvetítő fórum, ahol kötelező lenne névvel és adószámmal regisztrálni, úgyhogy nem tudom min problémázol...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)