Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm!

Megnyugtat, hogy úgy látom alapvetően jó volt az elképzelésem, csak szokás szerint kicsit túlbonyolítottam a dolgot (pl. azzal, hogy mindent csoportokba rendeztem) – ez meg gondolom majd idővel meg a megszerzett rutinnal változik majd.1. Jogos, látom én is. Azt hittem, hogy jobban át tudom majd tekinteni, hogy mi hova tartozik, de leginkább csak jól összezavartam magam vele.
2. + 3. A \b-vel szerettem volna a string végét ellenőrizni, de valami érthetetlen okból nem a végére raktam. (Persze lehet, hogy ott sem lett volna jó helyen. Szerk.: ott sincs jó helyen, nem jól értelmeztem, hogy mit csinál a \b.)
4. Ó basszus, valóban! *homlokra csapós szmájli* Erre magamtól biztosan nem jövök rá. Itt is a saját dugámba dőltem, mert itt pont azért használtam tartományt \d helyett, hogy akkor majd jobban szembetűnik, hogy ott két opció közül kell egyet megtalálni.#17686 dabadab: Neked is hálás köszönetem!
Sikerült magamnak egy amúgy is nehezen átlátható kérdéskört egészen túlbonyolítanom olyan dolgokkal, amikről azt hittem, hogy majd segítenek (például a capturing group-okkal).Külön hálás vagyok mindkettőtöknek a hozzáfűzött magyarázatokért, sokat tanultam belőlük.
Leginkább arról, hogy bőven van itt még gyakorolni való...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Leginkább arról, hogy bőven van itt még gyakorolni való...