- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
MostaPista #15862 üzenetére
Azt se ertem, hogyha sqlite a megoldas, miert kell hozza python vagy c#, miert nem eleg a python onmagaban.
Azért, mert az sqlite egy adatbázis a Python/C# meg programnyelvek. Olyan, mintha azt kérdeznéd, minek az autóba akkumulátor és benzin is.
-
válasz
de meg azzal se foglalkozott senki, hogy milyen programmal lehet ezt megcsinalni
Dehogynem, írták, hogy vmi ticketing v project managment rendszerre van szükséged, nem naptárra és arra kaptál példákat is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Nézd, ez a valaki csinálja meg helyettem ez nem segítség kérés, hanem egy megbízás.
Fel kell dobni egy aprót a HA-ra, hogy programozót keresel és várod a jelentkezőket.
Vagy átballagsz az excel topikba, kicsit utána nézel, hogyan kell excelben dolgozni, tanulsz, olvasol és megcsinálod magadnak.
De azt várni, hogy itt majd bárki ingyen szalad megcsinálni valamit, az elég, mehhhh.
Kaptál alternatívákat, nem tetszett, akkor ennyi.
Egyébként kb. bármiben meg lehet oldani, de a legegyszerűbb az excel, esetleg MS Access, de ott már jó eséllyel kell némi programozás, adatbázis ismeret/tervezés stb.
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
-
axioma
veterán
válasz
Ez kb olyan keres mint irjon nekem valaki ingyen olyan autotrade-elo programot amin nem vesztesz. En is orulnek neki, attol me'g nem fog letrejonni.
Megjegyzem ez tenyleg _akar_ excelben megoldhato lehet. De te nem azt kerdezted hogyan tudnad te megoldani, hanem h ki keszit neked olyat, ahol a program idomul hozzad es nem te az eszkozhoz. Ezzel eleg nehez barmit is kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest