- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiell
üzenetére
Munka mellett szerintem is lehetetlen, főleg, ha semmi előképzettséged sincs. Nem tudom, hogy itt adnak-e házit, ha nem az elég gáz, ha igen akkor napi kb. 2óra +ra számítani kell.
Egyébként most kezdtem el az újratervezés programban a tananyagot, elég korrekt a videó sorozat, még úgyis van benne új dolog, hogy több mint fél éve tanulok fizetős suliban, illetve pti szakon egyetemen már 2évem kész van. Elég jól meg fogják szűrni ezzel, hogy ki veheti majd igénybe a támogatást. Szerintem a jelentkezők (gondolom 100ezer+) 95%-a simán le fog morzsolódni, a maradékot meg majd olyan feltételekkel fogják redukálni, hogy nagyon nehezen juss a támogatáshoz. Ami egyébként várható is, mert az állam se hülye, hogy milliós képzéseket osztogasson több tízezer embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 11
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi