Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
A két előttem szólónak igaza van. Én anno hasonlóan jártam: volt már egy minimális programozói tudásom C-ben (Arduinos cuccokat bütykölgettünk egy évfolyamtársammal versenyekre), aztán munkahelyen gyakornokként bedobtak a JS-TS világába, majd 1-2 hónap múlva az Angularba. Kb 2 év alatt jutottam el oda, hogy azt tudom mondani, viszonylag jól értem mi miért történik. Kezdőként sztem a SpringBoot nagy falat lesz, ott rengeteg olyan egyéb tudás is bejön (design patternek, stb) amik nem kötődnek a Java-hoz, de a megértésük nélkül nem fogsz tudni boldogulni egy munkahelyen. De persze ha érzel magadban kellő motivációt, hajrá

-
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Egyetertek haxiboy-al, csak par dolgot tennek hozza:
Eloszor is: "Eddig annyi történt, hogy az Udemy-n a John Purcell féle Java Core tanfolyamot lenyomtam, begyakoroltam."
Ehhez gratulalok, jar a taps, nagyon ritka, hogy mar eddig eljut valaki, jar a dicseret, csak igy tovabb!
Amit meg hozza szeretnek tenni az az, hogy csinalj valami sajat izebizgentyut! Lehetoleg ugy, hogy publikus git repoba dolgozol be. Ha ugy erzed, mukodik es prezentalhato, megvan a referenciad. Ez a legfontosabb, ennel tobbet semmi nem segit elso allas megszerezesehez.
Sok sikert kivanok!
-
haxiboy
veterán
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Első körben az alapokat tanuld meg és értsd meg, így később nyelvtől függetlenül is meg tudod írni a programjaid nagy részét.
Ami még nagyon hasznos tud lenni az az SQL, kivétel nélkül szinte minden nagyobb projektnél adatbázisokat kezelnek.
Juniorként főleg a cégen fog múlni hogy milyen irányban kell elindulni komolyabban, illetve hogy ők mekkora energiát fektetnek a dolgozóik képzésébe, de nagy előny ha az eléd rakott kódot részben megérted.
Amit még érdemes lehet, az a verziókezelők alapos ismerete (főleg a Git, bár nálunk van SVN is).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest