- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Powerbank topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
Silεncε #14027 üzenetére
Az M.I.-t később, mint íyrtam, előbb játék, alkalmazás programozás, inkább PC-re de esetleg telefonra mis még, amivel úgy érzem érdemeseb bkezdeni. Az M.I. elég bonyolult, nem hogy még a biokémia összeforrasztása technológiával, szóval ja
Nos annyira alapon, hogy van egy műszaki infóm (nem sokat ér, mindenből valamennyit tanítottak, mint hálózat, C, HTML, és hardveres, na meg Delphin, Szóval nem nagy szám egyáltalán, olyan dolgok amiket magamtól is megtustam volna tanulniÉs szeretnék ilyen területbe belecsöppenni majd, ahol foglalkozhatok játékokkal például. Ezért szeretnék tanulni azt ami most szükséges ehhez és olyan progival ami ahhoz szükséges, csak ugye nem vagyok még tisztában ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest