- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Felesleges a két képzésre járó embereket összehasonlítani, mivel (és ez minden ilyen vitánál előjön, direkt nem akartam leírni ezredjére is), hogy egyetemet is végezhet teljesen hozzá nem értő, és bootcampből is jöhet ki jó szakember. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy véleményem szerint (és javítson ki bárki, ha tévedek), az két képzés között alapvető hozzáállásbeli különbség van: míg az egyetem szeretne belőled mérnököt (vagy programetervező informatikust) nevelni (több-kevesebb sikerrel), addig a bootcampek az éppen divatos igényeket igyekeznek kiszolgálni a cégek felől. Emiatt nem tartom sokra ez utóbbiakat, mert nem a hallgatók érdekeit nézik elsődlegesen (minél könnyebben tudjon domain-t váltani, legyen meg a "mérnöki szemlélete"), addig az utóbbiak a velük szerződtetett cégek érdekeit nézik elsődlegesen. Egy cikket olvastam, asszem az index csinálta a kódoló sulikról, amiben az egyik ilyen tanár elmondta, hogy amit két éve leadtak, az ma már semmit sem ér. Na ezért nem hiszek ezekben a világmegváltó csodákban, mert nem hosszú távra képzik az embereket, ami pedig az ő érdekük lenne, ha tényleg komolyan gondolják a progamozósdit, és nem csak az átlagnál magasabb kezdő fizetés kellemes illatot hozó szele csapta meg az orrukat.
-
bambano
titán
lehet, hogy nem fehér, de biztosan fekete.
"valaki végigseggelte a főiskolát/egyetemet, de a macskámat sem bíznám rá": ez simán előfordulhat, hogy nem teszi meg a szükséges erőfeszítéseket.
viszont az biztosan nem fordulhat elő, hogy maximális erőfeszítéssel tanul és 3 hónap alatt annyi tudást szedjen össze, hogy kezdő állásra jelentkezhessen. abszolút teljességgel kizárt. -
bandi0000
nagyúr
Na ez egy jó probléma amit felvetettél
Azon gondolkodtam, hogy sok cégnél van beugró feladat, pl papíron programozni, de amióta a
seggünkis kinyalja szinte az intellisense azóta szerintem nagyon senki se emlékszik 1-1 metódusra pl, hanem kikeresi mi kell és cső, + ha valamit nem tudsz 10 perc alatt kiguglizodNyilván ha valaki 1 nyelvet használ ott berögződnek talán előbb vagy utóbb, de ha kezdő akkor érdekesek ezek a tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest