- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000 #12554 üzenetére
Én magyar kiosztású billentyűzetre esküszök. Programozóként dolgozok, de hiszem, hogy a programozói munka kisebb része a kód beverése, ráadásul tök jó kód kiegészítős, refaktorálós IDE-k léteznek. Nem kódoláskor meg igényes vagyok a magyarra, és szeretek ékezeteket használni. De ez csak egy vélemény.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Nekem UK angol billentyuzet van a laptopban, ennek ket oka van:
- Az angol kioasztason sokkal hatekonyabban lehet kottat irni
- Az UK kiosztas fizikailag megegyezik a magyarral, igy ha ekezetesen akarok irni, csak atvaltom a nyelvet, es minden betu / irasjel ott van, ahol egy magyar billentyuzeten lenne. -
-
törölt tag
válasz
Ez nagyon egyéni vonzalom lesz.
Pl: Logikát, adat séma tervezést nem nagyon szoktak spamelni, mert semmivel sem jobb a spam+extra tesztelés, mint átgondolni + átnézni + kevesebbet tesztelni.
Nálam a spamelős rész a HTML+CSS volt, mielőtt elkezdtem prototípusokat gyártani általános feladatokra, illetve amég nem ismertem az Emmet-et. Most már számomra itt sem jelentős, hogy milyen a gépelési teljesítmény.
Kényelem szempontból az UK laptop bill elég jó volt, de vissza szoktam ISO->HU-ra, főleg mert egy időben csak ez volt a választék
.
( igen most páran biztosan fintorognak, de nekem nagyon ráállt a gépelésem a finom ollós kapcsolóra, amikor még nem a szigetes megoldás volt a menő)
-
cattus
addikt
válasz
Tekintve, hogy a gyakran használt karakterekhez(ilyenek pl a []{};"|:) kevesebb gomb lenyomása szükséges, meg kódolás közben úgyse kellenek az ékezetes magyar karakterek, így én kódolásra angolt használok (abból is a US, ISO billentyűzeten). Bár már nagyjából megtanultam vakon gépelni, így a feliratozás nem is nagyon számít, de kiosztásból kódolásra mindenképp az angol a preferált.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest