-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, bocsesz félig meddig TV-re figyeltem, és úgy kevertem össze az OOP-t, mert magyarul ugye objektum
Nagyjából igen egyezikamit gondoltam, csak valszeg rosszul fogalmaztam...
az a baj, hogy tényleg hiába magyarázzák el pár szóba ezeket a dolgokat, ott nem lehet egy kezdőnek felfogni, gyakorlaton meg nem megyünk annyira mélyre hogy ezek tudatosuljanak, pedig rohadt fontos dolgok
akkor lehet ellentmondás van, mert a feladat kiírásban egyértelműen csak a C# van megadva
illetve a konkrét követelmény között van ez :
Az include direktívák sorrendjét úgy válasszuk meg, hogy a header fájlok között a
speciálistól haladjunk az általános felé.
o Saját header fájlok → programkönyvtár header fájlok → rendszer header
fájlok.ebből gondolom hogy saját header-t kell írni, mert ugye a math.h is header, és matekos függvények vannak benne, amit én tudok használni, vagy keverem már megint?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest