- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Gyuri16 #11301 üzenetére
Igen mert időről időre előjön , hogy szeretném végre megtanulni és hátha azóta vannak uj jobban felépített segédletek az abszolút kezdőknek.
Mert ad hoc módszerrel egyedül tudom csak tanulgatni, ugy hogy az egyetlen segítségem ha valamit nem értek a forumok, ahol többnyire nem találkozok olyan emberekkel akik hasonló cipőben járnának , a többiek meg már jóval előrébb járnak és nekik már természetes amit én nem tudok.A telefonra is szedtem le pár alkalmazást , meg egy csomó könyvem is van, de mindegyik csak a szokásos száraz alapokat adja le , hogy milyen külön külön az egyes elemek szintaktikája meg egy egyszerű példát is mutat hozzá, de egyikben sint, hogy ez a teljes kódhoz hogy kapcsolódik .
Tehát nem látom a fejlődési irányt, hogy a sok kis kódból hogy lesz majd idővel egy nagyobb bonyolultabb.
[link] ezt is végig vittem, meg most a codemurai appot probálom, de ezek is csak a szintaktikával foglalkoznak, de hogy a programnak hogy fogjon neki az ember vagy mikor mit használjon arra nem.A 3d modellezésnél legalább szembetűnő, hogy mi a folyamat, de itt ezt nem látom.
ÉS nem azért mert nem értem vagy hülye lennék hozzá, csak egyszerűen nem látom át a folyamatot amivel önállóan tudnék fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest