- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarvis
tag
válasz
Froclee #10142 üzenetére
Hát igen ezért van ki a tököm hogy nemtudják megtanítani rendesen. Heti másfél óra. Tuti elég rá. Főleg úgy hogy a tanár nem is ért hozzá. Köszönjük Szent István Egyetem........
A hely mostmár tényleg jó köszi, most annyi a nyomora hogy nem találja a fájlokat amiket be kéne töltenie. Ami furcsa mert enélkül megy, ha csak simán betöltöm shuffle nélkül. A Debug könyvtárba vannak bemásolva.
Lo_System.Collections.Generic.List`1[System.Int32].jpg”.
Ezt nem találja. De hamarosan már tényleg szégyellem magam a hülye kérdéseim miatt. De ami valakinek egyértelmű másnak nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest