- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Még mindig keresek valami olyan leírást amiből ki tudom deríteni, hogy mit mire és mikor lehet használni c++ ban.
Végigcsináltam a sololearn c++ applikácion az összes modult, de nem lettem okosabb tőle. ahogy írtam csak a szintaktikai magyarázatok vannak,de ,hogy konkrétan mihez jók az nem derült ki számomra.
Mintha látnék egy szerszámot, de nem tudom, hogy hova és hogyan kell használni.ÉS az összes szintaktika szinte olyan, hogy megmondom, hogy milyen típusú a "valami" majd a "valamit " átnevezem " izének" , az "izé" egyenlő lesz x-el aminek az értékét növelem 1-el és kiírom az értékét ami lényegében a "valami" volt csak húztunk köré egy terjedelmes levezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB 12GB RAM Dual tengerészkék
- iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest