Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Köszönöm az eddigi javaslatokat
feltettem a a Dev-C++-t, nem egész jó volt, de a fordítóval nem voltam megelégedve. Megnézettem, h van-e a forráskódban hiba, nem talált semmit, futtattás, majd kapom a hibaüzenetet, hogy *.exe működése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... hibaüzenet semmi. Lefordítom ugyanazt gcc-vel Linux alatt a Terminálban, azonnal jön a hibaüzenet, látszik is azonnal, hogy elhagytam az fsanf() egyik argumentumánál az & jelet. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen alap hibát hogy nem vett észre... ezt a Code:: Blocks-ot mindenféleképp kipróbálom.A környezethez, amiben programozunk, annyit, hogy Linux + gedit + terminál (gcc) a legjobb barátunk a szemeszter kezdete óta, zh-kon is ezt kell használni, semmi sallang. Semmi kényelmi funkció, emlékszem mikor C#-ot tanultam VS alatt kb. sose írtam ki pl. hogy Console.WriteLine, stb. kb. csak az Enter-t nyomogattam végig, de annyira elszoktam ezektől, hogy pl. amikor a Dev-C++-nál automatikusan kirakja a kapcsos, kerek, ill. szögletes zárójelek másk felét, inkább zavart, mint hasznos volt, most "szoktam vissza a jóhoz", de mondom sajnos gyakorlatom meg zh-n nincs ilyen kényelem

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

feltettem a a Dev-C++-t, nem egész jó volt, de a fordítóval nem voltam megelégedve. Megnézettem, h van-e a forráskódban hiba, nem talált semmit, futtattás, majd kapom a hibaüzenetet, hogy *.exe működése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... hibaüzenet semmi. Lefordítom ugyanazt gcc-vel Linux alatt a Terminálban, azonnal jön a hibaüzenet, látszik is azonnal, hogy elhagytam az fsanf() egyik argumentumánál az & jelet. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen alap hibát hogy nem vett észre... ezt a Code:: Blocks-ot mindenféleképp kipróbálom.