- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Köszönöm az eddigi javaslatokat
feltettem a a Dev-C++-t, nem egész jó volt, de a fordítóval nem voltam megelégedve. Megnézettem, h van-e a forráskódban hiba, nem talált semmit, futtattás, majd kapom a hibaüzenetet, hogy *.exe működése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... hibaüzenet semmi. Lefordítom ugyanazt gcc-vel Linux alatt a Terminálban, azonnal jön a hibaüzenet, látszik is azonnal, hogy elhagytam az fsanf() egyik argumentumánál az & jelet. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen alap hibát hogy nem vett észre... ezt a Code:: Blocks-ot mindenféleképp kipróbálom.A környezethez, amiben programozunk, annyit, hogy Linux + gedit + terminál (gcc) a legjobb barátunk a szemeszter kezdete óta, zh-kon is ezt kell használni, semmi sallang. Semmi kényelmi funkció, emlékszem mikor C#-ot tanultam VS alatt kb. sose írtam ki pl. hogy Console.WriteLine, stb. kb. csak az Enter-t nyomogattam végig, de annyira elszoktam ezektől, hogy pl. amikor a Dev-C++-nál automatikusan kirakja a kapcsos, kerek, ill. szögletes zárójelek másk felét, inkább zavart, mint hasznos volt, most "szoktam vissza a jóhoz", de mondom sajnos gyakorlatom meg zh-n nincs ilyen kényelem

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

feltettem a a Dev-C++-t, nem egész jó volt, de a fordítóval nem voltam megelégedve. Megnézettem, h van-e a forráskódban hiba, nem talált semmit, futtattás, majd kapom a hibaüzenetet, hogy *.exe működése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... hibaüzenet semmi. Lefordítom ugyanazt gcc-vel Linux alatt a Terminálban, azonnal jön a hibaüzenet, látszik is azonnal, hogy elhagytam az fsanf() egyik argumentumánál az & jelet. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen alap hibát hogy nem vett észre... ezt a Code:: Blocks-ot mindenféleképp kipróbálom.