Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Hát kinek mi az értelmes de inkább hagyjuk, nem programozóként akarok elhelyezkedni, van már igyis egy remek állásom.
Akkor meg nem mindegy, hogy más mit gondol arról a programozási nyelvről, amit ismersz? Ha csak hobbi, akkor programozz abban, ami jól esik.VB6-ot meg kénytelen voltam megtanulni, mert bármily meglepő a Cisco cég settopboxainak a tesztprogjamjai ebben voltak megirva. Aztán lehet szemberöhögni a Cisco céget, hogy komolytalanok
Nem értem, miért okoskodsz. A magyar munkaerőpiacon kiröhögnek, ha a vb6-on kívül nem értesz máshoz. Fortran-ban is írtak komoly dolgokat, mégsem tanácsolnám senkinek, hogy arra a nyelvre gyúrjon rá 2010-ben. Ez a tény független a te személyes véleményedtől, vagy attól, hogy mit szeretnél hallani. Miért kéred ki más véleményét, ha nem vagy rá kíváncsi?Megírtam, hogy mit érdemes tanulni, ha rövid, szkript jellegű programokat akarsz írni és mit, ha hosszabb programokat. A válaszom melyik részéről érzed azt, hogy nem volt értelmes vagy informatív?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest