Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Child
csendes tag
Üdv!
utána néztem a fogalmaknak.
[I]A natív kód az értelmezésem szerint: ugye gépi kód, annyit írnak róla. Nem szavakból és jelekből áll, hanem a kettes számrendszerből.
Menedzselt kód: nem a bináris számrendszer és valamilyen köztes kód. Elég hiányos a fogalomról a kialakított képem.
Makró: forráskód részlet. Előre meglévő "program darabok", akár egy puzzle. Ezeket beillesztve a makró hivatkozási helyre megkönnyítjük a munkánkat.
Objektumorientált programozás (OOP): nem magáról a műveletekről van szó, hanem a programegységek kapcsolatára alapul.[/I]
Amit én szeretnék, az egy olyan program, ami üzemel elektronikai eszközöket és ugyebár ezt grafikus felületen keresztül tenné. Pl: egy házat felruházni egy programmal, ami kezeli a házban lévő műszakiakat, beállítja a hőmérsékletet, biztonsági rendszert felügyel stb...
Nos, nem tudom hogy mennyire lenne nehéz megvalósítani.Ha nem jól értelmeztem a fenti fogalmakat, légyszi javítsatok ki. A menedzselt kód és az OOP elég sötét még.
Köszi a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series 11 Alu 46 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Alu 42 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest