Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerghu
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de nem hitegetem magam tovább: nem tudom megirni a programomat... a dinamikus programozással nem volt gond, de ez a gráf algoritmusos kötprog ez meghaladja a tudásomat.
Ha valamelyikőtöket érdekel, akkor tudok ennek megirásáért pénzt ajánlani. Nem ismerem a tarifákat (már ha van), de hátha...
Dühítő ez a rendszer: benntvoltam az előadásokon, ugyanis kötelező; megirtam a 2 nagyZH-t amiből elegendő pontot szereztem; megirtam a 12 kisZH-t amiből szintén elegendő pontot szereztem; megírtam az első kötprogit max pontosra. És ha ez nem sikerül akkor bukta minden amit fent soroltam..., persze egy robot ellenőrzi, igy vagy tökéletes vagy 0 pont ergo bukás.
sorry az OFF miatt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- World of Tanks - MMO
- hcl: Amúgy mi a terv?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest