Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEK3
tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.....
.Hálám üldözni fog!.
Most, hogy tudom... akkor elkezdem tanulni a C-t... a Dev C vel akkor ugye kipróbálhatom mire jutottam... és akkor ugye azzal majd meglehet oldani az LPT port vezérlést - nagyszerű
már szereztem is egy eBook-ot (programozzunk C nyelven) - remélem ez jó lesz kezdésnek.
Akik fizikai munkát végeznek, azoknak a többségük nemérti, hogy mi lehet azon fárasztó, ha valaki a számítógépen ''pötyög'' - És azoknak a legrosszabb, akik fizikai munka mellett - szabadidőben ''pötyögnek'' - nem csak a test fárad, hanem az is ami benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest