- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, elég rég nem írtam ide, de most szeretnék nyáron tanulni, programozásban szeretném magamat továbbképezni. Na lássuk miből élek eddig: Kezdtem Pascallal magamtól, meg egy picit C-t is, aztán BME-n C++, C, Java, Prolog, SML volt eddig. Igazából Windows alatti dolgok érdekelnének a közeljövőben főleg. Van egy elég vaskos könyv C# alatti adatbáziskezelés, vagy valami hasonló címmel ''mesteri szinten''. Namost: ez a könyv milyen? Ha C#-ot még soha nem tanultam, akadhat vele valami gondom, vagy az alapokról épít?
Esetleg logikai és funkcionális programozással milyen irányba lehetne keresgélni, hogyha magasabb szinten érdekelne, vagy modern felhasználhatósága(ebből voltam eddig még csak 4-es életemben a Bme-n, minden más 2,3)?
Vagy akármi ötlet? Mondjuk lehet egyszerűbb lenne azokat a dolgokat tanulnom, amiből megbuktam...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest