Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, elég rég nem írtam ide, de most szeretnék nyáron tanulni, programozásban szeretném magamat továbbképezni. Na lássuk miből élek eddig: Kezdtem Pascallal magamtól, meg egy picit C-t is, aztán BME-n C++, C, Java, Prolog, SML volt eddig. Igazából Windows alatti dolgok érdekelnének a közeljövőben főleg. Van egy elég vaskos könyv C# alatti adatbáziskezelés, vagy valami hasonló címmel ''mesteri szinten''. Namost: ez a könyv milyen? Ha C#-ot még soha nem tanultam, akadhat vele valami gondom, vagy az alapokról épít?
Esetleg logikai és funkcionális programozással milyen irányba lehetne keresgélni, hogyha magasabb szinten érdekelne, vagy modern felhasználhatósága(ebből voltam eddig még csak 4-es életemben a Bme-n, minden más 2,3
)?
Vagy akármi ötlet? Mondjuk lehet egyszerűbb lenne azokat a dolgokat tanulnom, amiből megbuktam...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?