Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, elég rég nem írtam ide, de most szeretnék nyáron tanulni, programozásban szeretném magamat továbbképezni. Na lássuk miből élek eddig: Kezdtem Pascallal magamtól, meg egy picit C-t is, aztán BME-n C++, C, Java, Prolog, SML volt eddig. Igazából Windows alatti dolgok érdekelnének a közeljövőben főleg. Van egy elég vaskos könyv C# alatti adatbáziskezelés, vagy valami hasonló címmel ''mesteri szinten''. Namost: ez a könyv milyen? Ha C#-ot még soha nem tanultam, akadhat vele valami gondom, vagy az alapokról épít?
Esetleg logikai és funkcionális programozással milyen irányba lehetne keresgélni, hogyha magasabb szinten érdekelne, vagy modern felhasználhatósága(ebből voltam eddig még csak 4-es életemben a Bme-n, minden más 2,3
)?
Vagy akármi ötlet? Mondjuk lehet egyszerűbb lenne azokat a dolgokat tanulnom, amiből megbuktam...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?