Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
engem érdekelne a Rust. mindig ilyenkor karácsony tájt az advent of code keretében új nyelveket szoktam tolni, most a Rust került a porondra. Szokásos daily nyelveimhez képest (TS, Go) nekem egy ici picit még bőszavú, de ez lehet csak csalóka első benyomás.
M.o.-n majd egyszer neadjisten fogja tolni valaki? Mármint most vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy ha holnap az produkt új funkcióit ebben akarnám irni a cégben akkor egy jól összerakott emaillel ezt el tudnám intézni a főnöknél, de ezt természetesen ennyi tapasztalattal én sem akarok.
Az érdekelne, hogy van e értelme ilyesfajta kicsit niechebb nyelvekbe sok időt fektetni, hogy tényleg proficient legyen benne az ember? Az a baj, hogy azok a nyelvek amik érdekelne kb mind ilyenek. Swift, Go, Rust mind olyasmi amire azért nem 5000 állás van és emiatt nem tűnnek a legjobb időbefektetésnek a meló utáni tanulásos óráimban.
Got is mostani helyen Lambda backend irasara hasznalom, nagyon élem és nagyon orulok hogy ilyen oriasi fejlesztoi szabadsagot kaptam de pl őszintén nem tudom hogy kit fognak felvenni ha ne adj isten egyszer továbbállok mert még nem volt egy épkézláb jelentkezőnk sem Go-ra (van kint allashirdetes mar egy ideje)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest