- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal` #16564 üzenetére
A mobilos példád igaz. De egy mobilba is soknak tartom az app-ok helyfoglalását. Éppen nemrég kérdezte tőlem egy idős néni, hogy az akcióban pár ezerért kapható 8 gigás tárhellyel rendelkező okostelót érdemes-e megvennie, mert Ő csak arra szeretné használni, hogy a tesco-ban az akciókat megnézze rajt. Mondtam Neki, hogy az sztem. nagyon kevés tárhely, mert az alkalmazások túl nagy helyet foglalnak.
De olyan aspektusa is van a dolognak, hogy hiába lett gyorsabb a HW, azért még mindig az a legszűkebb keresztmetszet. Így viszont hiába van 1 terrás HDD, azt mégsem lehet csak a VS-nek elfoglalnia. Méghozzá azért, mert így is egy közepes erősségű vason is nagyon lassan indul(főleg, ha töredezett a meghajtó).@dabadab: Gondolom azért, mert kevés komponenst telepítettél. Azért írtam, hogy alsóhangon 5-6 giga. 1-2 gigát tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest