- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
Pontosan, ezeret ilyet nem is kertem.
Van annyi ismeretem, hogy tudom, hogy mire eljutnek a tanulasban oda, hogy megirnek egy ilyen programot, halalra rohognetek magatokat.
Egyszeruen arra gondoltam, hogy millionyi ingyenes program van, amelyek nagy resze nem jo semmire, lenne vegre egy jo, amit lenne ertelme hasznalni - hacsak annyi valtozat hoz, hogy sokan vegre rajonnek, hogy nem kell kiadni a bizalmas adataikat, mar jo.
Volt egy pozitiv szemleletem, hogy egy hozzaerto kap az otleten es talan egy ora alatt osszecsap egy alapszintu programot, amit kitesz a webre es az alapjan kesobb kaphat megrendeleseket, vagy csak nepszeru lesz.
A valaszokbol azonban ugy tunik, ide olyanok irnak, akik nagyvallatoknak irnak nagy rendszereket, es a "vegyel egy sap-ot, biztosan lesz benne ilyesmi is" a szemleletuk.
Kiderult, hogy az otletem nem volt jo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- PlayStation 3
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest