Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen processzort vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Belegondolsz, akkor a win api-t is elszúrták, nem csak a VS-t. Írok egy példát, amibe nemrég szaladtam bele.
C#-ban elindítok Process.Start-al 1 programot(pl. Calc.exe). Idáig végzi is a dolgát, úgy ahogy kell. Lekérdezem a Process ID-t. Látszólag ez is végzi a dolgát, mert 1 értéket beletesz. Csakhogy ez az érték nem a Process ID-je. Tehát Invalid értékkel tölti fel(a feladatkezelőben teljesen más érték van). Azért a biztonság kedvéért megpróbáltam Kill-el kilőni. Természetesen nem sikerült(mivel egy false ID-t tartalmaz). A Kill egyébként működik, mert ha a feladatkezelőből meg nézem az elindított programot, akkor valóban kilövi.
Na mondom, biztos a VS "szórakozik". Megpróbáltam win api-val, CreateProcess-el(továbbra is C#-ban). Getlasterror nem ad errort. Viszont az ID itt is Invalid.
Na, mondom megyek tovább. Még mindig VS-el, de már C++-ban. Az ID itt is invalid.
Na, mondom megyek még tovább: Code:
locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.Az eddigi post-jaimból is kitűnt, hogy nem vagyok kibékülve olyanokkal, akik "programozó szakiknak" állítják be magukat a fórumokon(messziről jött ember azt ír magáról, amit akar). Mondjuk ez a határozott véleményem elsősorban a prog.hu-s tapasztalataimból ragadt rám. De hogy a Microsoft-nál is a vezető szerepben lévő "programozók is ilyen sz"-t adjanak ki a kezükből...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Trollok komolyan
- Animal Crossing: New Horizons
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó RTX 5070, Intel Core i7, 32Gb Ram gamer / workstation PC
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB! VER 2.0
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.