Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Na megint kéne egy kis segítség.
Elkezdtem csinálni egy 3*3-as amőbát, minimaxot használva (jó, tudom, hogy lehetne sokkal egyszerűbben, de ezt most azért akarom így megcsinálni, hogy megértsem a minimax lényegét, és megtanuljam használni). Szóval ott tartok, hogy megírtam a csomópontok legenerálását, viszont ez valami tetűlassú. Asszem kb. 10 percig tartott, mire legenerálta az összes csomópontot. És akkor még ugye ezután hozzá kell rendelni az egyes csomópontokhoz a hsznosságértéket, lentről felfelé haladva. Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez, hogy ilyen sokáig tart legenerálni a csomópontokat, vagy valamit nagyon elszúrtam a programban? Mondjuk ugye ezt a csomópontgenerálást elég egyszer megcsinálni, mert utána le lehet tárolni egy adatbázisban, de akkor is... Nekem nagyon soknak tűnik ez a 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elkezdtem csinálni egy 3*3-as amőbát, minimaxot használva (jó, tudom, hogy lehetne sokkal egyszerűbben, de ezt most azért akarom így megcsinálni, hogy megértsem a minimax lényegét, és megtanuljam használni). Szóval ott tartok, hogy megírtam a csomópontok legenerálását, viszont ez valami tetűlassú. Asszem kb. 10 percig tartott, mire legenerálta az összes csomópontot. És akkor még ugye ezután hozzá kell rendelni az egyes csomópontokhoz a hsznosságértéket, lentről felfelé haladva. Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez, hogy ilyen sokáig tart legenerálni a csomópontokat, vagy valamit nagyon elszúrtam a programban? Mondjuk ugye ezt a csomópontgenerálást elég egyszer megcsinálni, mert utána le lehet tárolni egy adatbázisban, de akkor is... Nekem nagyon soknak tűnik ez a 10 perc.