- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Mini PC
- RAM topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Raw
újonc
Sziasztok!
Egyik barátom ajánlotta a PROHARDVER fórumát, ő lelkesen olvas és kér tőletek tanácsot.
Jelenleg Német-Angol L1-esként dolgozom, alapszintű számítógépes ismeretekkel kerültem ide, őszintén szólva, eléggé megszerettem az IT Világát. Szeretnék többet tudni, és többet elérni ha lehetséges, ezért gondolkodtam fizetős képzéseken. Jelenleg februárban induló JAVA SE képzésre szeretnék jelentkezni. Utána egy EE-t is bevállalnék. Eddig még nem próbálkoztam programozással, de nagyon érdekel.
Szeretnék 4-5 hónapon belül feljebb lépni, szerintetek az elképzelés reális? Önképzés gyanánt megpróbálkoznék még mással is, milyen programokat,könyveket ajánlanátok egy kezdőnek?
Remélem jó helyre posztoltam
És várom válaszaitokat.Ui : A JAVA-s topikba is beírtam ugyanezt, gondoltam itt is megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest