Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Azt akarom elérni, hogy egy file-ból beolvasson egy (előjeles) számot. Ez a szám max 100 jegyű lehet. Úgy akartam megcsinálni hogy a tömb első indexe a szám előjele a 2. indexe pedig maga a szám.
Még nem foglalkoztunk long típusokkal, ezért is írtam így. %d helyett akkor melyiket használjam?
A fileban így vannak a számok ill. a műveletek:
23
+
-4
=
És így mindig meg kell vizsgálni az elsp karaktert hogy az ' - ' -e mert ha nem az akkor pozitív a szám. -
_lupin_
csendes tag
Az nem véletlenül fordul, szabvány szerint írhatsz int main()-t is. (99-es szabány)
[link]
Beidézem az idevágó részt:
main is the only function that may portably be declared either with zero or two arguments. (The number of other functions’ arguments must match exactly between invocation and definition.)
This special case simply recognizes the widespread practice of leaving off the arguments to main when the program does not access the program argument strings. While many implementations support more than two arguments to main, such practice is neither blessed nor forbidden by the Standard; a program that defines main with three arguments is not strictly
conforming
szerk: a copy-zás javítás
[Szerkesztve] -
_t0Mi_
aktív tag
az fprintf sorból kitöröltem a \n-t.
Amint mondtam, nemigazán értek még ezekhez a dolgokhoz, azt hiszem foglalkoztam vele eddig 4 órát (mert h ennyi volt eddig) úgyhogy még nagyon kezdő vagyok. Ezért nemtudom h a bufferes dolgot hol kéne kijavítani, az utánna lévő dolgokból meg semmit nem értek.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest