Keresés

Aktív témák

• ReJim

őstag

válasz vati #32 üzenetére

én nem akarok leragadni a pascalnál... csak sajna idén még az is kimarad a suliból (köszönet az államnak) így jövőre egyből nekivágunk a delphinek...
    (winen kell tanulni sajna)
    szóval én nem leragadni akarok, hanem elkezdeni :)
    Szeretnék c-t tanulni, de még felesleges, mivel elötte többmindent fogok tanulni(elektronika, delphi), aztán megyek főiskolára/egyetemre!

Szóval bizti naulni fogom a c-t is.. .(de inkább eccerübbel kezdeném, (php, python, perl, egyéb gyengébb nyelv)

nekem nehéz lenne c-vel kezdeni ;)

• Miracle

senior tag

válasz vati #32 üzenetére

tokeletesen egyetertek azzal, hogy a C/C++ a progamozo ,,alapmuveltsegehez'' tartozik, de manapsag az ipari alkalmazasfejlesztes mainstreamje mar inkabb java es c#, habar a c++-nak is megvan a maga atomstabil helye ezen a palettan, de komolyabb projekteket _altalaban_ ez elobbi ket nyelvre alapoznak, es a teljesitmenyigenyes reszt irjak csak meg Cben vagy C++ban, azert, mert joval egyszerubb nyelvek, es sokkal koltseghatekonyabb a kod 80%at azokon implementalni. (habar nem gyozom hangsulyozni, hogy a programnyelvek piacan a harom nyelv kozul a C/C++nak van a legbiztosabb jovoje, leven hogy nincs valos alternativaja a mai napig :) )
    es tenyleg csak kotozkodeskepp lattam mar drivert amit javaban irtak :P

Aktív témák