Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Persze :)
Norton Suite (AV, IS + Utils)
Igazából elsősorban a frissítések miatt próbálnám megspórolni a reinstallt, nem szívesen töltögetném le őket újra.
De jelen esetben végülis megoldható, túlélem; a kérdést azért dobtam be, mert nem először találkozom a problémával, vélhetően nem is utoljára, szal gondoltam elég közérdekű ahhoz, hogy ha van vmi elegáns megoldás, azt jó lenne tudni. -
joysefke
veterán
hát perzse, hogy megtudhatod:
putty.exe -
WN31RD
addikt
Elvileg lehetséges, de sokszor annyira bonyolult, hogy egyszerűbb újratelepíteni. Egy programnak a registryben nagyon sok helyen lehet bejegyzése (gondolok itt pl. a CLASS-ekre), és a saját könyvtárán kívül is elég sok helyre pakolhat file-okat (pl. Common Files, system32).
Sok sikert! :) -
renegade
aktív tag
Át lehet helyezni egy telepített programot mindenestül egy másik merevlemezre/partícióra úgy, hogy ne kelljen az egészet újra installálni?
A progi mappáját értelemszerűen átmásolja az ember, gondolom már csak a registrynek kellene megmondani, hogy mostantól ott keresse. Van ilyen? Lehetséges ez egyáltalán?
Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- E-roller topik
- lovag05: Híradó
- RC modell földön, vízen, levegőben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest