- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Mint ahogy az AMD driverek sem olyanok mint 10 évvel ezelőtt. Jól működnek azok is. Nyilván hiba mindig van és sokféle konfig, sokféle hibát rejthet. Nekem szerencsére pont olyan jól működtek az AMD driverek mint most az nV.
Mondjuk pont nemrég volt egyik whql driver amivel crashelt egy-két játék, meg érdekes textúra hibákat okozott. De szerencsére egy újabb driver megoldotta. Most akkor mondjam hogy soha többet nV?
Hogy van e whql minősítés teljesen hidegen hagy, nem jelent semmit.
Mondjuk az nagyobb "baj", hogy monitort is kellett cserélnem, bár ez nem annyira a 3060Ti hibája. Hab a tortán hogy idén meg jönnek az oled monitorok, így cserélhetem megint.Na de elég a vs témából, nem az a topic. Lehet megnézem én is ezt a demót, de valahogy már nem hoz annyira lázba. Az alapkoncepció érdekes, de az utóbbi néhány videó elég lesújtó volt és a megjelenés utániak csak ráerősítenek. Ha a sztori ok, akkor majd akciós áron végigtolom majd. Hátha kalapának még a motoron kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
himpike
aktív tag
Az mondjuk tény hogy nagyon ritkán játszom zero day címekkel szóval lehetne akár gyakorlati haszna is.
Azt viszont nem értem ezt miért hívnák profiloknak, ha a beállítások eltérőek az nem profil hanem hibajavítás(adott program alatt szar/bugos/nem megfelelő a driver).
Belelestem az Inspectorba, nálam ugyanezt csinálja a Zotac Firestorm-ja de azt sem szoktam különösebben piszkálni max ha halkítani akarok a 3060Ti-n. -
AMD akkor adja ki a "gém redi" driver-t amikor már a többség végig vitte a játékot.
Látod, játék megjelent NV driver megjelent. Ezt így kell, ezt nevezzük support-nak.
Amit az AMD művel mostanában azt nevezzünk inkább vergődésnek és akkor még az RT-t be sem kapcsoltuk.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Steven
addikt
Abu AMD vel mi van ki rúgta a driver író csapatot ?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Erről eszembe jutott amikor a Gyuri vezet abban a műsorban.
-Motorféked már nincs.
-Sose használtam.Hát ha még tudnád, hogy ezeket a profilokat az NV Inspector nevű progival lehet mókolni is.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
himpike
aktív tag
Nem tudom mire jók ezek a profilok, életemben soha nem használtam egyet sem.
-
félisten
Szerintem a driverekkel nincs gond. Vannak hibák és bugok egyes emberkéknél , létezik kb1000 féle konfiguráció, amiknél párban biztos vannak ütközések, de általánosan szerintem nagyon stabil és jó minőségűek az Nv driverek.
Nekem évek óta fent van az Experience, rányomok az illesztőprogram fülecskére, lecsekkolja jött e frissítés, ha igen akkor rábízom a telepítést.. Így működik a gépen szerintem 3 éve ugyan azzal a Windows telepítéssel, kártyacserék is voltak, több játék.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Már a trailer videókba lehetett látni hogy vannak szép kis FPS droppok, de aszittük majd ha kész lesz akkor jobb lesz. Hát nem.
Ehhez képest mennyivel szebb volt a Plág Tél Requiem aztán 4K DLSS3-al Balanced módban folyamat 120FPS volt.
Látod Pumbi hiába vannak szuper hárdverek, szuper okos AI szoftverek messze még a kötöttség nélküli játék.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
félisten
Nagyon gáz lett szerintem a beharangozott vidókhoz képest . Kopár üres ráadásul nagyon szellemképes mozgás közben. A karakterek arca jó.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Hát nem vok hasra esve ettől a játéktól... tényleg élettelen a környezet és csak zöld fű meg sziklák vannak. A trailer állejtő volt ez meg olyan mintha elfelejtették volna befejezni a játékot és gyors kiadtak valamit.
A sebesség minden maxon 1440p DLSS Qulity-be van csak meg az átlag 100 FPS, ha megállsz egy helybe akkor van 120FPS is. De mintha érzékelnék ilyen mikro töltögetéseket hogy hirtelen 1mp-ekre lemegy az FPS 60 köré...
-
Hát nem tom én ezen az NV oldalon többségben WHQL Driver-eket látok.
Itt meg hijján vagyunk a WHQL-nek de nagyon.
A Hotfix Hotfixe meg valamikor 2021-ben volt utoljára.
Szal ez nem nyert Bozont.
Nekem a 6900XT-ből 2 nap alatt elegem lett. Csak egyszer volt Budán kutyavásár ahogy a gépembe is csak egyszer volt AMD.
Most pedig szépen leszedem a Forspoken DEMO-t mert mint kiderült PC-re is van.
-
"Forspoken, a Dead Space és a Deliver Us Mars."
Mind3 érdekel.
A Forspoken azért mert iszekáj animés beütése van, a Dead Space csak nosztalgiából a Mars-os meg azért mert a Hold-as is nagyon jó volt.
Bár a Forspoken már megy a sztrímelőknél és közel sem olyan mint a trailer videókban volt, aszondják élettelen a játék környezet.
Amúgy a driver tökéltesen müxik. Szokásos kiváló NV minőség.
Nem úgy mint a rahedli AMD BETA driver-ek.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest