Profildömpinget kínál az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 528.24-es eszközillesztő számos alkalmazással kapcsolatos hibát is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 528.24-es meghajtót, amely a Marvel’s Midnight Suns, a Forspoken, a Dead Space és a Deliver Us Mars című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt – ahol elérhető ott a DLSS 2 vagy 3-at támogatja.

Hirdetés

A friss csomag hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült megjavítani az Adobe Premiere Pro, Photoshop és Lightroom programok általános instabilitását, illetve a Photoshop 24.1, GeForce Experience mellett előforduló stabilitási gondjait
  • Az Adobe Premiere Pro a ProRes RAW fájlokat mostantól megfelelően jeleníti meg az előnézetben
  • Az Autodesk Alias alkalmazásban az átlátszó ablakok mostantól valóban átlátszók lesznek
  • Nem fog többet hibásan működni az OctaneBench 2020 a rendermotor hibájára hivatkozva

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés