Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
válasz
John_Shaft #41 üzenetére
okés nincs mit,bocsi de lemerült éjjel a telefonom.
-
Esmein
nagyúr
válasz
John_Shaft #12 üzenetére
az pedig 133-as fsb azt bírni kell a kd7-nek. Nem tudom mi lehet
ki kell próbálni másik fajta alaplapban is a procit 2400+-on.
-
bogingrol
aktív tag
válasz
John_Shaft #6 üzenetére
...nincs min gondolkodni, alapbol vissza garba ha semmi mas nem butykolodhetett el a gepen.nekem win instal kozben egy 900-as athlon csinalta ugyanezt evekkel ezelott.de meg egy kerdes.milyen alaplapod van? mert csinalt hasonlot egy 1700 as palomino is , ott viszont meg bios apdet oldotta meg a problemat
-
szesz
tag
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Hi!
Nem akarok pesszimistanak latszani, de arra nem gondoltall meg, hogy a proci nem birja felljebb es csak siman eladtak 2400+-nak?
Vidd vissza a boltba, ha ott tudja produkalni a 2400+-t akkor a gepedben van a bibi, ha nem akkor a boltban...
Udv,
Sz. -
Esmein
nagyúr
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Alapfrekin nem szabadna fagynia, ha winreinstall megvolt akkor az sem lehet tényező, az meg hogy 2400-ról 2200-ra tetted vissza kb 2 fokot számít a hűtésnél. ramcsere nem volt azóta ? Esetleg Én még szétszedném a legapróbb darabokra a gépet aztán újra össze óvatosan. Memóriák egyesével minden slotban kipróbálva. Memtest86+-ot futtass, az kidobja ha a ram bakizik. Fsb beállítás hogy áll ? Proci sarkai megvannak ?
-
djyuri
őstag
válasz
John_Shaft #3 üzenetére
A szorzó lock-ot állítottad vagy a feszültséget. Asszem talán a feszültségből vegyél lejjebb egy picit vagy feljebb.
Én inkább inteles vagyok. A barátom az amd-és.
De várj türelemmel,majd felébrednek a nagy amd-ések azt jön a help. Már belinkeltelek egy másik totyikba.
Kapsz majd délelőtt egy upp-ot,hogy észrevegyenek.
Addigis nézz be a nagy athlon xp klub totyikba. Ott tuti,hogy nem hajvágással foglalkoznak.
De látom,hogy te is este szereled a gépedet.
Én is így kezdet,de manapság már akkor is alíg van rá időm,pedig már két hónapja nem volt takarítva
Szerintem tedd fel kérdésedet ott is és aludj rá egyet.
Amúgy még írd be ide a lapod típusát meg a többi alkatrészed típusait és ami eszedbe jut. -
djyuri
őstag
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Szerintem csak egy opprendszer telepítés kellene,mert a config.sys valszeg nem akar ennyit változni a kedvedért.
Amúgy ide befért volna:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest