- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
szergely86
csendes tag
igazából nekem ez kínai
csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S
az oldalsávon a processzorfigyelőben a ram értékénél 80-95%-ig is felmegy a mutató amit a rendszer belassulásán veszek észre -
ETOM
addikt
válasz
szergely86 #1 üzenetére
Az unganged is dual AMD-nél ajánlatos ezt használni.
A biosban Ganged mód felel meg 1x128bit-esnek.
-
Воланд
titán
válasz
szergely86 #1 üzenetére
Azonnali alaplapos kérdések órája vagy Azonnali processzoros kérdések órája vagy Nagy RAM-os topic
Kérdésedet a linkelt topicok valamelyikében tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt!
-
szergely86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új videókártyát amivel végre sikerült megtapasztalnom hogyan is néz ki egy játéknál a CPU limit túllépésEzért lecseréltem a régi procimat (Athlon X2 5200+) egy új 4 magos példányra mert kedvező ára volt... Ez a proci: AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3
Megdöbbenve tapasztaltam hogy az eddig 128bit-en ketyegő ramjaim unganged 64bit módba váltottak és a biosban sehol nem találtam olyan lehetőséget ahol ezt állítani tudnám...
Ha vissza rakom a régi procit, azonnal újra dual-ban mennek a ramok.
Az alaplapom egy gagyi példány de sztem ennek nem kellene problémát okoznia, típusa a köv.: Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) a bios F7-re van frissítve
A memóriák ha számít2x2Gb Geil value 800Mhz-es példányok.
Előre is köszi a segítséget!üdv.: Szergely
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged