Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
- 

szergely86 csendes tag igazából nekem ez kínai  csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S
 az oldalsávon a processzorfigyelőben a ram értékénél 80-95%-ig is felmegy a mutató amit a rendszer belassulásán veszek észre
- 

ETOM addikt válasz  szergely86

üzenetére szergely86

üzenetéreAz unganged is dual AMD-nél ajánlatos ezt használni.  A biosban Ganged mód felel meg 1x128bit-esnek. 
- 

Воланд titán válasz  szergely86

üzenetére szergely86

üzenetéreAzonnali alaplapos kérdések órája vagy Azonnali processzoros kérdések órája vagy Nagy RAM-os topic Kérdésedet a linkelt topicok valamelyikében tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt! 
- 

szergely86 csendes tag Sziasztok! 
 Nemrég vettem egy új videókártyát amivel végre sikerült megtapasztalnom hogyan is néz ki egy játéknál a CPU limit túllépés Ezért lecseréltem a régi procimat (Athlon X2 5200+) egy új 4 magos példányra mert kedvező ára volt... Ez a proci: AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3 Ezért lecseréltem a régi procimat (Athlon X2 5200+) egy új 4 magos példányra mert kedvező ára volt... Ez a proci: AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3
 Megdöbbenve tapasztaltam hogy az eddig 128bit-en ketyegő ramjaim unganged 64bit módba váltottak és a biosban sehol nem találtam olyan lehetőséget ahol ezt állítani tudnám...
 Ha vissza rakom a régi procit, azonnal újra dual-ban mennek a ramok.
 Az alaplapom egy gagyi példány de sztem ennek nem kellene problémát okoznia, típusa a köv.: Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) a bios F7-re van frissítve 
 A memóriák ha számít 2x2Gb Geil value 800Mhz-es példányok. 2x2Gb Geil value 800Mhz-es példányok.
 Előre is köszi a segítséget!üdv.: Szergely 
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S
 csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S