- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mini PC
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Aktív témák
-
szergely86
csendes tag
igazából nekem ez kínai
csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S
az oldalsávon a processzorfigyelőben a ram értékénél 80-95%-ig is felmegy a mutató amit a rendszer belassulásán veszek észre -
szergely86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új videókártyát amivel végre sikerült megtapasztalnom hogyan is néz ki egy játéknál a CPU limit túllépésEzért lecseréltem a régi procimat (Athlon X2 5200+) egy új 4 magos példányra mert kedvező ára volt... Ez a proci: AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3
Megdöbbenve tapasztaltam hogy az eddig 128bit-en ketyegő ramjaim unganged 64bit módba váltottak és a biosban sehol nem találtam olyan lehetőséget ahol ezt állítani tudnám...
Ha vissza rakom a régi procit, azonnal újra dual-ban mennek a ramok.
Az alaplapom egy gagyi példány de sztem ennek nem kellene problémát okoznia, típusa a köv.: Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) a bios F7-re van frissítve
A memóriák ha számít2x2Gb Geil value 800Mhz-es példányok.
Előre is köszi a segítséget!üdv.: Szergely
Aktív témák
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borderlands 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest