- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Hardrox
újonc
Sziasztok,
Javítani akartam a konfigomon, és vettem használtan egy i5-ös processzort a régi i3-mas helyett.
Beszereltem annak rendje és módja szerint, de sajnos nem indul a gép. Minden felpörög látszólag jó, de a monitorom sajnos nem kapcsol be. Nem tudom mi a hiba.Alaplap: MSI MS-7634
Régi processzor (amivel megy a rendszer): Intel Core i3-540 3.06GHz LGA1156
Újabb processzor : Intel Core i5-750 2.66GHz LGA1156
Elvileg (legjobb tudásom szerint, ami nem sok) mindennek passzolnia kellene:
-ugyanaz a foglalat
-az alaplap támogatja az i5 öt
-a processzor még működik (jeleznie kellene a gépnek, gondolom el sem indulna)Ami eltérés van a kettő között az a tdp: i3 73W , i5: 95W lehet kevés a táp?
A BIOS az alaplapon 2010 es, nem tudom hogy frissítsem ennél a típusnál nem találtam, Cmos reset-et csináltam az alaplapon (bár azt is ma tudtam meg hogy ilyet lehet, elképzelhető hogy rosszul csináltam).Előre is nagyon szépen köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest