Hirdetés
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
t3rm1nat0r
csendes tag
Úgy TŰNIK, de nem az a lényeg.
Soha nem tanultam elektronikát sem számítástechnikát sem programozást.
Már írtam, többszöri próbálkozás eredménye a program. Még egy titkot elárulok.
Ez az első vektoros összeadó és szorzó, amit leprogramoztam, és működik. Nem azért működik, mert valaki megmutatta, hogy hogyan kell elkésziteni, vagy már ezerszer leprogramoztam. Azért működik, mert azt akartam, hogy működjön."Although the idea itself isn’t new - “Genius is 1 percent inspiration and 99 percent perspiration,” Thomas Edison famously remarked - the researchers are quick to point out that grit isn’t simply about the willingness to work hard. Instead, it’s about setting a specific long-term goal and doing whatever it takes until the goal has been reached. It’s always much easier to give up, but people with grit can keep going."
A lényeg ez, amit már többször több helyen is hangsúlyoztam, és amit az emberek nem hajlandóak beismerni. Miért? Mert akkor azt is be kellene ismerniük, hogy lusták.
Nincs olyan , hogy zseni, csak olyan, aki a végtelenségig képes kitartani, és soha nem adja fel a probléma megoldását.
Ilyen volt Newton, Einstein és még sorolhatnám. Ilyenek azok, akik hangszereiken mesteri fokon játszanak. A legtöbben beleunnak az állandó gyakorlásba, ők soha.
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- League of Legends
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest