Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ha azt a lábat hajlították vissza, amivel probléma volt, akkor valszeg, kezdi elveszteni a rugalmasságát, tehát lehet hogy 1x2x érintkezik, aztán már nem feszül annyira neki a proci "lábának" hogy "átvigye" a jelet.. ez egyben veszélyes is, mert ha KH-s pl. tápláb akkor ott akár meg is éghet a proci, ha néha érintkezik, néha nem..
ezért nem vállalom ilyen eseteknek a "házi"-javítását, mivel ez csak akkor lesz 100%-osan jó újra, ha minden láb gyári! ellentétben egy valós procilábbal, ahol a megfelelő anyagválasztással 100%-osan helyreállíthatók a procik..
-
helkis
veterán
régebben az Aviatronoknál dolgoztam, ott volt BGA-zó gép, tudtam is volna csinálni, de itthonra 1.5Millát beleölni, hogy utána 10k-két visszajöjjön az ára elég lutri.. persze utána már hozná a lét..
de akkor is, csak akkor van értelme, amíg ilyen 50k-s lapok jönnek, 20k-soknál már inkább vesz egy másikat a user, vagy megpróbálja gariztatni. erre a legmegfelelőb ember udi, eddig az ilyen jellegű problémás lapokat hozzá irányítottam, még nem szólt, hogy ne tegyem! 
-
helkis
veterán
hali, nem ismerem őket, de gyorsan googliztam párat így ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet

Deltaline BT
Szem Kft.
Cellform Kft.üdv! helkis
szerk: ha sikerült javítani valamelyikkel, akkor tapasztalataidat oszd ide vissza!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- DXRACER Prince L gamer szék
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest