- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ha azt a lábat hajlították vissza, amivel probléma volt, akkor valszeg, kezdi elveszteni a rugalmasságát, tehát lehet hogy 1x2x érintkezik, aztán már nem feszül annyira neki a proci "lábának" hogy "átvigye" a jelet.. ez egyben veszélyes is, mert ha KH-s pl. tápláb akkor ott akár meg is éghet a proci, ha néha érintkezik, néha nem..
ezért nem vállalom ilyen eseteknek a "házi"-javítását, mivel ez csak akkor lesz 100%-osan jó újra, ha minden láb gyári! ellentétben egy valós procilábbal, ahol a megfelelő anyagválasztással 100%-osan helyreállíthatók a procik.. -
helkis
veterán
régebben az Aviatronoknál dolgoztam, ott volt BGA-zó gép, tudtam is volna csinálni, de itthonra 1.5Millát beleölni, hogy utána 10k-két visszajöjjön az ára elég lutri.. persze utána már hozná a lét..
de akkor is, csak akkor van értelme, amíg ilyen 50k-s lapok jönnek, 20k-soknál már inkább vesz egy másikat a user, vagy megpróbálja gariztatni. erre a legmegfelelőb ember udi, eddig az ilyen jellegű problémás lapokat hozzá irányítottam, még nem szólt, hogy ne tegyem!
-
helkis
veterán
hali, nem ismerem őket, de gyorsan googliztam párat így ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet
Deltaline BT
Szem Kft.
Cellform Kft.üdv! helkis
szerk: ha sikerült javítani valamelyikkel, akkor tapasztalataidat oszd ide vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest