Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Motion_Blur #271 üzenetére
''MENNIE KELLETT VOLNA!''
Nem kellett volna. (Palomínóknál 1800MHz tájékán van a határ) -
mr_ricsi
veterán
válasz
Motion_Blur #263 üzenetére
''Mit lehet tenni?
Új gép?''
Itt semminek semmi baja nem eshetett, mert ez nem komoly tuning.
Már szétszedni sem volt érdemes a gépet.
Szvsz ha az elemkivétel kicsit hosszabbra nyúlt volna, akkor simán elindult volna a gép.
(Egyébként a Palomino 2100+ - 2200+ ig húzható, szóval sok értelme nincs a tuningnak.) -
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #271 üzenetére
Szerinted én nem nem néztem,amikor elémtárta a híreket?
Majdnem leestem a székről.
Télleg bírnia kellett volna. Nem értem,hogy mért szállt el. Azért nézzétek meg a cuccot külön is,ha lehet.
''Többet más gépében nem turkálok''
Ezzel nem jön a bolt. Viszont nem is megy el a háztól a pénz.
Bár én gépet kizárólagosan adatokért szerelek és nem lóvéért,de szerencsére eddig két ilyesmi rizikós esetem volt,de ott mindig volt garis ismerőse a srácnak és el lett tusolva.
MOD: Mentem csicsikálni.
Jó éjt mindenkinek!
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #269 üzenetére
Uh. Velem is előfordult hasonló. Két napja cseréltette ki velem egy haverom az autórádíójában az égőket zöldre. Én ki is cseréltem. Azt tudni kell először is,hogy a processzoron már lerakódott egy jó vastag réteg penészféleség vagy mi.
Szal kicseréltem az égőket azt ment vissza a kocsiba...Betes és csit...semmi...
Egyszercsak füst
Elszált a fő bemenő pozítív szál a nyákon. Én ezt orvosoltam és persze átnéztem tüzetesen a gépet. Semmi zárlat. Az új égők szintén 12V-osak,mint a régik és ugyanakkorák is.Hát eldobtuk a szerelőmhöz és most várjuk a fejleményeket,mert egyenmlőre még nem reagál a magnó semmire,bár kép van meg meü,de más nincs.
Amúgy hang is van,ha csumára van állítva. Ja és mostmár áthallatszika motorhang a hangszórókra de elég keményen. Szal a végfok jó,de az elejével gond van.
És sz.gép is volt ilyen eset:
Haverom kérdi,hogy meddig lehet húzni a 2200+-os amd-jét (sempron).
Én erre azt mondtam,hogy fesz emelés nélkül szerintem 2600-ig.
Na és most jött a bökkenő,mert én nem tettem hozzá,hogy +...
Gondolod,hogy mi lett a prociból
Aprópecsenye....89 foknál riasztotta a haveromat a gép,hogy kritikal error és aztán pifffffff. Azt leált a gép végleg. Hm, most ilyenkor mi van?
Hát ez van. -
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #267 üzenetére
Ha így dől a lé,akkor mindegy a dolog.
Lehet,hogy a srác így akarta felgyorsítani az újítást,hogy tönkre vágta a cuccot
Áh nem. De gratula az új géphez! -
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #265 üzenetére
Akkor bizti,hogy a procinál a gond,de én a procira voksolok,mert a lapnak más a hiba lejensége ilyenkor,hogyha még a proci jó. Általában össze-vissza sípolgat vagy újraindulgat vagy lekapcsolgat vagy még pl nem működteti pl a PCI-os dolgokat.
-
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #263 üzenetére
Lehet,hogy csak procigond van,mert az felelős a sípolásokért is.
Így hirtelen azt javaslom,hogy másik lapban kiprószálni a procit. És ebben a lapban egy másik procit.
Előtte nézzétek meg a lapot,hogy nincs-e elszineződött alkatrész a proci körül.
(vagy a procin)
És brahiból mérjetek rá egy multiméterrel a táp feszültségeire,amik a lapba mennek,hogy nagyából megvan-e mindenhol valami fesz.
A linkem bedöglött,de valahol van már a ph-n szó a lábkiosztásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest