- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #452 üzenetére
Az én osztályaimban mindig akkora állatok voltak,hogy az ausztráliai krokodilfarm kutyaf@sz@
A volt ostályomról ma hallottam egy ''mulis'' hírt: Egy tesi órai balesetet. Képzelj el két tank méretű,magas embert. Az egyik 210cm a másik 196cm. (kb 90-100 kilósak) A labda repül-repül. Ezek meg a külvilágot meg egymást sem nézve rohannak a labda felé. Folytassam? BAAAAAAANG!!!!!!
Az egyik (kisebbik) a felső fogsorával megfejelte a másik jobb vállát. A magasabbik 10 öltéssel megúszta,de a kissebbiknek függőlegesen tört ketté az egyik első foga. Mindkettő húzta maga után a vércsíkot a dokiig.
Szal mik mennek manapság egy tesi óránÉs mi volna,ha télleg bedurvulnának?
Én ilyen környezetben nőttem fel és most is ilyen állatokkal vagyok napszám körbevéve
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest