Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Az én osztályaimban mindig akkora állatok voltak,hogy az ausztráliai krokodilfarm kutyaf@sz@

A volt ostályomról ma hallottam egy ''mulis'' hírt: Egy tesi órai balesetet. Képzelj el két tank méretű,magas embert. Az egyik 210cm a másik 196cm. (kb 90-100 kilósak) A labda repül-repül. Ezek meg a külvilágot meg egymást sem nézve rohannak a labda felé. Folytassam? BAAAAAAANG!!!!!!

Az egyik (kisebbik) a felső fogsorával megfejelte a másik jobb vállát. A magasabbik 10 öltéssel megúszta,de a kissebbiknek függőlegesen tört ketté az egyik első foga. Mindkettő húzta maga után a vércsíkot a dokiig.
Szal mik mennek manapság egy tesi órán
És mi volna,ha télleg bedurvulnának?
Én ilyen környezetben nőttem fel és most is ilyen állatokkal vagyok napszám körbevéve
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És mi volna,ha télleg bedurvulnának?