Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Az alaplapból kivettem a processzort(E5200) a hűtővel. Előbb a hűtőt, aztán a processzort. Portalanítottam a ventilátort. Majd pár nappal később visszatettem ugyanúgy a processzort és rá a hűtőt. A gép csak egy másodpercre indult el. A táp ventije és proci ventije is felpörgött egy pillanatra. A foglalat lábai nem sérültek meg, bár a ventilátort eléggé le kellett nyomnom, hogy bepattanjanak a lábak. Az alaplap így megnyomódhatott a hajlástól. Aztán kivettem az egészet. Proci nélkül beindult a gép, felpörögtek a winchesterek és ment de mivel nem volt proci, ezért más nem is történt. Aztán megint visszatettem a procit és ugyanaz mint fentebb.
A kérdés, hogy mi lehet a gond. Remélem az nem baj, hogy a táp esetleg áram alatt volt a proci ki-betételekor? Esetleg az alaplap sérülhetett a hajlástól? A proci meg mitől mehetett volna tönkre ha előtte jó volt.
Tippet vagy inkább konkrét megoldást kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest