Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Az alaplapból kivettem a processzort(E5200) a hűtővel. Előbb a hűtőt, aztán a processzort. Portalanítottam a ventilátort. Majd pár nappal később visszatettem ugyanúgy a processzort és rá a hűtőt. A gép csak egy másodpercre indult el. A táp ventije és proci ventije is felpörgött egy pillanatra. A foglalat lábai nem sérültek meg, bár a ventilátort eléggé le kellett nyomnom, hogy bepattanjanak a lábak. Az alaplap így megnyomódhatott a hajlástól. Aztán kivettem az egészet. Proci nélkül beindult a gép, felpörögtek a winchesterek és ment de mivel nem volt proci, ezért más nem is történt. Aztán megint visszatettem a procit és ugyanaz mint fentebb.
A kérdés, hogy mi lehet a gond. Remélem az nem baj, hogy a táp esetleg áram alatt volt a proci ki-betételekor? Esetleg az alaplap sérülhetett a hajlástól? A proci meg mitől mehetett volna tönkre ha előtte jó volt.
Tippet vagy inkább konkrét megoldást kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest