Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS ROG Ally
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTT8472
csendes tag
Sziasztok lehet, hogy nem pont ebbe a témába tartozik de az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni egy 3E+(Sempron)-os procit de nem vagyok biztos benne, hogy belemegy e az alapba(MSI KT400 Ultra 6590), mert a leírása szerint csak 2800+ or higher de biosfrissítéssel azt írja, hogy támogatja a 3e+-t is de ott csak Bartont ír, tehát akkor Sempront nem fogja bevenni? Tudtommal a mag a Sempronban is Barton(most lehet nagy butaságot írtam
) viszont a foglalat tuti mindketőnél 462(soc A) kivéve persze 754es változatot? Vagyis beletehetem és működni fog a Sempron vagy mindenképpen Bartont kell vennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) viszont a foglalat tuti mindketőnél 462(soc A) kivéve persze 754es változatot? Vagyis beletehetem és működni fog a Sempron vagy mindenképpen Bartont kell vennem?