- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
'' ''Időnként kb 2-5 másodpercenként adnak egy-egy impulzus jelet az atx-es tápok.''
Nem adnak!
Ha a tied ad, akkor vagy a tápod, vagy az alaplapod hibás. (Szakemberrel nézesd meg! Lehet, hogy az 550W-os tápod hibás, és emiatt nem bírja el a nem túl izmos gépedet.) ''
-Lehet hogy igazad van. Persze az én gépemmel kapcsolatban.
Asszem ha a jövőheti lanpatry-nak vége,akkor elviszem a szervízbe. (Köszike)
#252-re: ne bántsd. Ő sem műszerész,ő csak a számára elhihetőbb megoldásra voksolt. (ez még a másik fórummal kapcsolatos)
Most: hosszmérő...,tranzisztor...,megfejtés...stb-re.
Nos mivel a kívánt funkciót ismertetem,így egy hozzáértő emrernek azt kéne csak mondania az előzőekhez,hogy milyen alkatrészt is lehet ilyen funcióval működtetni.Természetesen,ha ezt leírta a kritikus,akkor minden más is teljesen jogossá válhat.
'' ''elmegyek a szerelőmhöz''
Szvsz sokat nyernénk, ha magad helyett a szerelődet engednéd a géphez. ''
-Sajna ő nem vágja annyira sem a számítástechnikát,mint én. Így sajna a gyakorlati része a dolgoknak rám marad és az én tanulópénzemre.
És nyilván csak azt a ''megoldást'' írom ide bele,ami már nekem bevált. Engem furamódom elkerült eddig szinte minden baleset és anyagi kár.
Ami balesetben részem volt,azt télleg az én hibámnak vagy alkatrészhibának titulálom. Ez volt már az egyszerű áramütéstől a több méteres repülésig és a kísérleti robbangatásnál történő bakikig minden. De tanulok az ilyen hibáimból.
Az meg hogy ezekszerint nyilvánvaló marhaságot írkálok,akkor miért nem írsz a kérdésekre megoldást,és ha lehet,akkor javítod ki az elvi hibáimat.hogy más ne járhasson pórul. De szerintem,mint ahogy már írtam,ha nem abszúrd kezdő akar ups-t csinálni és jó sziheteléssel dolgozik,akkor csak anyagi károk lehetnek.
Tisztelt Stol! Mivel ön még kitekintően is lelezte,hogy veszélyesek az írásaim,akkor a többi embertársa érdekébem mindenkinek joga van kimoderáltatni.
Csak jelezze,hogy a törölt hsz az túl van a határokon és ennyi. (semmi harag,sőt köszönet)
Ha csak óvaintéseket írogat,akkor azzal nics megoldva a dolog teljesen.
Köszönettel DJ Yuri
hm,most hogy töltögetek a háttérben így valahogy nem akar állandóan frissülgetni az aktuálisan megnyitoptt oldalam
'' ''Amúgy az én AT-émnek is van egy ilyen szokása önmagában is''
Már bocs, de nem azt írtad 2 sorral feljebb, hogy a szilárdtestrelével az ATX-es kapcsolgatta??? ''
-igaz,de azt is írtam,hogy akkor ha a fázis direktbe van kötve és a nullát kapcsolgatom a szilárdtest relével. Így valahogy feltöltődik a táp és produkálja a fentebb említett jelenségeket. De mint azt már említettem,hogy a tanácsodra elviszem szervízbe és megnézetem.
folyt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Amazon
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged