- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dokanin
aktív tag
Amúgy nagyon érdekes, ahogy keleten követik a mestert a tanítványok. Senki sem mer kilépni a sorból, senkinek sincs egy önálló gondolata és közben nem veszik észre, hogy akit követnek pont azért lett nagy, mert ő merte másképp csinálni. De persze a mester a követőit nem bíztatja már, hogy lépjenek a saját útjukra.
-
Ellenük is lehet fordítani, kiküldtek anno kiküldetésre egy hasznavehetetlen laptoppal a koreai ügyfélhez, dolgom nem volt, internet alig, ott kellett ülnöm napi 10 órát, jobb híján a koreaiak főnökével beszélgettem (ő is szobadísznek volt az irodában) nyelvészetről, kultúráról, ilyesmiről. Ugyanis amíg a főnökkel beszélgetek, nem zavarhatnak meg.
-
kalimist
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Ez a koreai kultura resze. Felfele sosem szabad elmondani, ha gond van, meg kell oldani, ki kell talalni valamit. Masik vicces mania, hogy az idosebbet tisztleni kell es igaza van, meg akkor is, ha alacsonyabb beosztasban van. Ebbol szoktak igazan vicces szituk kialakulni.
-
Erről eszembe jutott szegény anyukám, mikor hozták haza az új tévét a boltból még a rendszerváltás környékén, de még nem láttam, mit. Kérdezgettem, milyet vettek, erre azt mondta, valami orosz TV-t . Aztán meglepődtem, mikor megláttam a Samsung-ot
Lehet, hogy a vállalati kultúra alapján tényleg azok
-
GeryFlash
veterán
Csak a szoki. Elkepeszto az a Benny Hill show amit evek ota letol a S*msung gyartastechnologia szinten. Ez van ha a vallalati kultura olyan, hogy 0 felelosegvallalas, es hazudsz felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest