Aktív témák
-
rpiika
csendes tag
Szaisztok,
A lényeg az lenne h olvasgattam elég sok fórumot / cikket, de sajna csak morzsákat találtam a tuningolás alap mechanizmusával kapcsolatban. Megmondom őszintén, h nem értek hozzá, addig eljutottam h a biosban megtaláltam a menüket ahol elvileg a Mhz-et lehet állítani meg a ramot de pl a feszültséget nem találtam :S, meg nem is igazán értem hogyan kell egyszerre állítani őket.
Tehát azzal a kéréssel fordulnék hozzád te kedves és türelmes
ember h kérlek magyarázd el nekem a tuning alapjait, akár az én configomon keresztül ami tudom h nem a legújabb de szerintem többet is ki lehetne hozni belőle (bővebben mindjárt) mint ahogy jelenleg fut.
tehát a config a következő (ha kell még vmi + info szivesen leírom):
Proci: Intel Core 2 Duo E6300 1866 Mhz (7x266)
Alaplap: MSI P965 NEO (MS-7235) (intel chipset)
Memória: Kingmax DDR2-800(400Mhz) 2Gb
VGA: MSI nx8600 GT twin turbo
táp: 350 W (nem tudom ez pl problémás-e)ha kell még vmi pontosabb adat akkor szívesen leírom, tehát még1x ha valaki lesz oly kedves és segít akkor az úgy álljon hozzá mintha 1 hülyének magyarázná
előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest