- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz Archttila #278 üzenetére
En hasznalom a stick et ahogy lehet es ha lesz megint Nvidia jo aron ,veszek megint egyet .
Mar banom hogy a stick ben ennyire megbiztam es multkor az Nvidiat visszaküldtem .
Nem eszem ezen többet magam .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz Archttila #276 üzenetére
De kliensnel van vagy a server nel ?pontossan hol kell 1 helyen vagy több helyen ? Keverem mar .Egy kepet tudsz betenni?
Lenyeg ,ne konvertaljon .Ezt kiakarom rendessen kapcsolni.
De nekem ugy gondolom kivan kapcsolva a Kliens oldalon ,de megis megjelenik neha hogy nem birja a server .Vagy wifi lassu az olyan esetben ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Nem is akarnam eröltetni ,söt azt akarnam soha eszebe se jusson a kodolas .Amazon Fire Stickel 4k val .nezem .Ott kilehet kapcsolni egy helyen ,az eleg?.Van olyanod ?Avval minden okes nalad ?
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Videó adatfolyam átkódolásának letiltása
ezt az opciot hol alitod be ? Nalam csak probara pc en par filmnel kiirja hogy atkodolast nem birja a szerver(DS118 Synologi ) .Nalam ugy tudom kivanegy helyen kapcsolva ,de van meg esetleg valahol valami meg?Ehhez az opciohoz kell Plex Pass ?Pass nelkül nem lehet esetleg kikapcsolni?Lenti kepnel van egy a serveren kikapcsolas ,de irja attol meg kodol ,ezt nem ertem .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
"(enyémben 34 db 1 órás maradékkép törlése van)."
Nem semmi es semmit nem kopott!
Ha havonta 1 x csinalom akkor is 3 ev alatt erem el a te 34 tisztidasodat ,aminel meg semmi kopas se latszik .
Tisztithatunk ,ugy nez ki nyugodtan havonta egyszer.
Habar en 75 ön tartom a fenyeröt.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
[link] Most a Sony extra kihangsulyozza hogy a nagy tisztítást ne töbször mind 1x évente csinalni, mert hamarabb elöregszik.
Most ez a hamarabb megis mennyi? 3 ev vagy 10 év ? Egyszerűen felháborító hogy pontos magyarazat nincsen az öregedesre.Nekem 6-7 ev untig eleg, de lehet masnak 20 ev kéne .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
"ezért hetente futtatom az 1 órásat egyetértve az LG javaslatával, amelyet kértem tőlük anno "
Hat 6 ora napi üzemeltetes melett ha havonta 1 x futtatom a nagyot gondolom nem lesz sok .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Apropo Pixelfrissites .
A 65oled754 tudjatok volt multkor (amiert nagyon berezeltem) egy vilagitos feher pötty .Alitolag beragadt Pixel .Majd amikor megcsinaltam a nagy Pixelfrissitöt eltünt .
Na szoval mivel szervizbe jeleztem ,azt a valaszt kaptam hogy a nagy Pixelfrissitöt jo megcsinalni egyszer 1 Honapban ,havonta igen .Erdekes pedig mashol halottam nem szabad mert elkopnak a szinek?!
Hat a szervizes azt mondta semmi baja nem lesz ez jot tesz neki .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Köszi.
Jo garancia ,de ha nincsen most ott akkor hogyan garancia ?A szerviz lassa amit en nem ? Csak akkor garancia ha ot marad a pötty vagy ?
Tudsz masokrol akiknek esetleg ilyen Pixel hiba törtent ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Gondolom itt a helye az oled tv nek ,azert ide is beirom .Esetleg a jo szakik szolhatnanak egy par valasszal ,nagyon megörülnek .Köszönöm
Ez törtent tegnap az Oled 754 tevemmel .
Egy feher pötty ,gondolom ez több pixelböl is al ,mert eleg szep pötty es egy pixelt kissebnek gondolok .Alenyeg csinaltam egy nagy tisztitast (Pixel Refresher es eddig 10 honap alatt ez a masodik nagytisztitas -60Perc) ,majd most eltünt .Most ez micsoda ?Visszajön megint ?Masnal volt ilyen?
Nagyon megijedtem ,mert zavaro volt (felesegem meg beszolt " a tevet 4 evre vetted" )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest