- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
Archttila #276 üzenetére
De kliensnel van vagy a server nel ?pontossan hol kell 1 helyen vagy több helyen ? Keverem mar .Egy kepet tudsz betenni?
Lenyeg ,ne konvertaljon .Ezt kiakarom rendessen kapcsolni.
De nekem ugy gondolom kivan kapcsolva a Kliens oldalon ,de megis megjelenik neha hogy nem birja a server .Vagy wifi lassu az olyan esetben ? -
djpundro
aktív tag
Videó adatfolyam átkódolásának letiltása
ezt az opciot hol alitod be ? Nalam csak probara pc en par filmnel kiirja hogy atkodolast nem birja a szerver(DS118 Synologi ) .Nalam ugy tudom kivanegy helyen kapcsolva ,de van meg esetleg valahol valami meg?Ehhez az opciohoz kell Plex Pass ?Pass nelkül nem lehet esetleg kikapcsolni?Lenti kepnel van egy a serveren kikapcsolas ,de irja attol meg kodol ,ezt nem ertem .
-
djpundro
aktív tag
"(enyémben 34 db 1 órás maradékkép törlése van)."
Nem semmi es semmit nem kopott!
Ha havonta 1 x csinalom akkor is 3 ev alatt erem el a te 34 tisztidasodat ,aminel meg semmi kopas se latszik .
Tisztithatunk ,ugy nez ki nyugodtan havonta egyszer.
Habar en 75 ön tartom a fenyeröt. -
djpundro
aktív tag
[link] Most a Sony extra kihangsulyozza hogy a nagy tisztítást ne töbször mind 1x évente csinalni, mert hamarabb elöregszik.
Most ez a hamarabb megis mennyi? 3 ev vagy 10 év ? Egyszerűen felháborító hogy pontos magyarazat nincsen az öregedesre.Nekem 6-7 ev untig eleg, de lehet masnak 20 ev kéne . -
djpundro
aktív tag
Apropo Pixelfrissites .
A 65oled754 tudjatok volt multkor (amiert nagyon berezeltem) egy vilagitos feher pötty .Alitolag beragadt Pixel .Majd amikor megcsinaltam a nagy Pixelfrissitöt eltünt .
Na szoval mivel szervizbe jeleztem ,azt a valaszt kaptam hogy a nagy Pixelfrissitöt jo megcsinalni egyszer 1 Honapban ,havonta igen .Erdekes pedig mashol halottam nem szabad mert elkopnak a szinek?!
Hat a szervizes azt mondta semmi baja nem lesz ez jot tesz neki . -
djpundro
aktív tag
Gondolom itt a helye az oled tv nek ,azert ide is beirom .Esetleg a jo szakik szolhatnanak egy par valasszal ,nagyon megörülnek .Köszönöm
Ez törtent tegnap az Oled 754 tevemmel .
Egy feher pötty ,gondolom ez több pixelböl is al ,mert eleg szep pötty es egy pixelt kissebnek gondolok .Alenyeg csinaltam egy nagy tisztitast (Pixel Refresher es eddig 10 honap alatt ez a masodik nagytisztitas -60Perc) ,majd most eltünt .Most ez micsoda ?Visszajön megint ?Masnal volt ilyen?
Nagyon megijedtem ,mert zavaro volt (felesegem meg beszolt " a tevet 4 evre vetted" )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Apple TV 4K (Ethernet + 128GB tárhely) alig használt (Euronics jótállás)
- Ibasso SR2 + új fülpárnák
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest