Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jkrisztian

aktív tag

Tele voltam nyomorekabbnal-nyomorekabb jatekosokkal, akiket atalakitottam edzove, majd felhasznaltam oket a kulcsjatekosaimon. Volt aki ket szinttel is sikerult felnyomni. Jobban megeri szerintem igy bedaralni oket edzonek, mint kivagni oket a csapatbol.

Nagyon bejon a MyClub. Nem gondoltam volna, hogy igy le fog kotni ez a jatekmod, hiszen FUT sem tudott beszippantani. De ez valahogy mas. Annyira jo meccseket jatszok online, hogy ha ki is kapok csak bologatok, hogy WOW, ez kiraly volt. Most eppen 6w-4d-6L a merlegem es egyelore a div 11-ben vagyok.

Erdekes, hogy ellentetben mondjuk a Fifa hasonlo modjaval, itt le kell nyomni akkor is a Division osszes meccset ha matematikailag mar tovabbjutottal. Mondjuk nem baj, ilyenkor jatszatni fogom a B csapatot, lehet pihentetni a sztarokat.

A kezdeti olcso szerzodesek utan egy 10 meccses contract mar 2000-2500 GP kozott mozgolodik, szep kis summa. Figyeljetek ra oda, sporoljtok a szerzodesekre. Ha jol remlik van valami Challenge vagy ilyesmi ami szerzodeseket ad, lehet erdemes lenne neki ugrani. (hacsak nem keverem az nba2k18-al igy koran reggel.) :D

Rashford hiaba csak 80-as jelenleg, nagyon megy neki, furge, jol lo es jol cselez. Okadja a golokat nalam.

Az ejjel ugy dontottem, hogy elnyitok meg egy special agentet es dobott egy fekete 89-es Buffont. Nem kicsit jo ertekei vannak az oreg Giginek, maris kelemesebbet aludtam az ejjel.

Nekem altalaban 1 perc maximum es talal meccset. Az internet connection lvl. 2-re van allitva ( lvl.1-es mobilnetes arcokkal nem jatszanek ha nem muszaj, inkabb varok meg 1 percet minthogy laggoljak utana 15 percig). Huszonpar meccs alatt egy meccsen sem volt connection problem, mindig folyekonan megy, a tavalyi Konami szerver szivas utan ezt ugy latszik iden szepen megoldottak.

Igy hirtelen ennyi az ujabb tapasztalatokrol. :)

dekrer: Szerintem nem lehet oket atadni masnak. En is bedaraltam oket edzonek es mehetnek a moslekba. En nem talaltam mas megoldast.

Új hozzászólás Aktív témák