Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• underdark

aktív tag

Pár dolog ami szerintem nagyon hasznos:

Merjük használni a különféle beadásokat, mert nagyon jók! Főleg a korai beadás, de a magas beadás is jó
    Tanuljunk meg egy-két cselt, de ne erre építsünk, ez nem az a játék, erre ott a konkurens

Védekezésnél, ha ellenfélnél van a labda, d-pad bal-jobb irány letartásával lehet mozgatni a védelmi vonalunkat (radaron látsznik)
    Érdemes ezt is mérkőzés képétől függően használni, mert jól jön sokszor, ha pl mélyebben van a védelem
    Lesre állítás is jó dolog, de szerintem nehéz

Advanced Taktikákat mindenki döntse el, hogy kell-e neki én pl nem használom őket

Mentalitás állítgatása nagyon fontos, de ne használjuk túl korán az AllOut Attack-ot, mert rosszul is elsülhet :)

Védekezésnél ne rohanjunk rá a játékosra eszetlenül, de ha egy nagyon erős fizikumú játékosunk van akkor mehet a folyamatos támadás, de a behátrálás és a mozgás lekövetés a leghatásosabb

Csapattárs kiküldés kockázatos, főleg az utolsó harmadban, de gyors védőkkel nem lehet gond
    Utolsó dolog: Cseréljünk a meccseken! Elképesztő mekkora pluszt tud adni egy jó formában lévő/friss játékos a mérkőzésnek

Új hozzászólás Aktív témák